Θέλεις να συμμετέχεις ως affiliate / εκδότης;

Μετά από έγκριση της αίτησής σου μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα την προώθηση.

affiliates

Ποιος είναι ο Affiliate;

Ο Affiliate (εκδότης) είναι ιδιώτης, επαγγελματίας ή εταιρία, ο οποίος έχει μια ιστοσελίδα ή blog ή λογαριασμό σε κοινωνικά δίκτυα ή όλα τα παραπάνω και προωθεί προϊόντα ή υπηρεσίες από άλλες επιχειρήσεις κερδίζοντας μια προμήθεια ή ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε πώληση ή ενέργεια που συστήνει για την διαφημιζόμενη επιχείρηση.

Πως λειτουργεί το affiliate marketing;

Ο affiliate με την εγγραφή του στο affiliate δίκτυο της adsurf έχει έναν κωδικό, από αυτή την στιγμή άμεσα μπορεί να προωθεί προϊόντα και υπηρεσίες χρησιμοποιώντας text-links ή banners. Σε κάθε text-link ή banner υπάρχει ο κωδικός του κάθε affiliate, όταν ο affiliate συστήσει μια πώληση σε κάποιον διαφημιζόμενο το affiliate δίκτυο της adsurf την καταγράφει και αποδίδει την προμήθεια που αναλογεί στον affiliate.

Πως οι affiliates προωθούν διαφημιζόμενους;

Ο affiliate μπορεί να χρησιμοποιήσει στο site, blog, στα κοινωνικά δίκτυα ή σε καμπάνιες email τα links ή τα banners με τον προσωπικό του κωδικό για να προωθήσει διαφημιζόμενους. Όταν ένας χρήστης μεταφερθεί από το site του affiliate στο site του διαφημιζόμενου και κάνει μια αγορά τότε το affiliate δίκτυο adsurf καταγράφει την πώληση και αποδίδει την προμήθεια που ορίζει ο διαφημιζόμενος στον affiliate. Μπορεί ο χρήστης να μην κάνει εκείνη την στιγμή την αγορά, αλλά κάποια άλλη στιγμή εντός ενός χρονικού περιθωρίου που ορίζει ο διαφημιζόμενος (συνήθως 30 ημέρες), τότε και πάλι ή πώληση καταγράφεται για λογαριασμό του affiliate που έχει συστήσει τη συγκεκριμένη πώληση.

Ο affiliate για να καταφέρει να αυξήσει τις πωλήσεις στους διαφημιζόμενους πρέπει να αποκτήσει πολύ μεγάλη κίνηση στο site του ή πολύ στοχευμένη κίνηση. Για να το επιτύχει αυτό χρειάζεται να βελτιστοποιήσει την ιστοσελίδα του για να τον βρίσκουν από τις μηχανές αναζήτησης, να αξιοποιήσει τα social media και το email marketing.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για το affiliate marketing εδώ.

Back to Top